lauantai 3. lokakuuta 2015

Kouvolan SM, 1.päivä

Ensimmäinen kisapäivä pulkassa! Viikonlopun 17,5 kilpailukilometristä 7,5 takana. Kuluneen päivän fiilis hyvä, jännittynyt mutta tyytyväinen. Pyöräily meni varsin hienosti, juoksu vähän vähemmän hienosti mutta maaliin päästiin ja Eka oli onnellinen :)

Ensin oli pyörästartti Viton kanssa. Puolessa välissä matkaa olimme olleet kärjessä 11 sekunnin kaulalla seuraavaan. Vähän sen jälkeen saimme kuitenkin edelle lähteneen koirakon kiinni, ja jouduimme ohittamaan. Sen jälkeen meno vähän hyytyi, ja hetken kuluttua ohitettu koirakko tuli meistä ohi. Hidastin vähän ja odotin, josko ohittanut koirakko saisi vähän etumatkaa, koska ei ole kovin hyvien tapojen mukaista jäädä ihan perään roikkumaan. Vito pisti kuitenkin suuremman vaihteen silmään, ja päädyttiin ohittamaan uudestaan. Onneksi oltiin tässä kohtaa jo reitin lopussa ja sain aloitettua pian loppukirin. Maaliin tultiin peräkanaa toisen koirakon kanssa. Lopputulos, olemme nyt kakkospaikalla 3 sekunnin päässä kärjestä. Loistava tilanne huomista varten :)


Maaliin tultua oli noin puoli tuntia aikaa seuraavaan starttiin. Hetken olin jo huolissaan, kun havaitsin reisien olevan sen verran hapoilla etteivät ne pysyneet alla edes seisoakseni. Hetken palauteltua jalat kuitenkin taas kantoivat. Huuhdoin suuni, nieleskelin hampaiden välissä narskuvat pikkukivet ja lähdin lämppäilemään Ekaa. Hyvältä juoksu ei kyllä tuntunut, mutta ainakin pysyin pystyssä :D Kun sitten Ekan kanssa lähdettiin matkaan, saatiin ihan suhteellisen kiva lähtö, mutta siihen se sitten jäikin. Jalka ei noussut, happi ei kulkenut eikä näin ollen myöskään vauhti päätä huimannut. Eka kuitenkin veti tilanteeseen nähden hienosti, teki vain yhden pikkupiston kuusen alle :D Maaliin tultiin ajalla 9:45.

Huomenna toiset kierrokset, ja lopuksi vielä joukkueviesti, missä juoksen myöskin lainakoiralla, saksanseisoja Jetalla :) Huomenna onneksi luokkien välissä on vähän pidemmät ajat palautua. Nyt kaikki peukut pystyyn että jalat kestää alla viimeiselle maaliviivalle saakka!

Kuvat: Heta Lehtomäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saga, lauman tuorein vahvistus

Elokuussa löysin itseni ajelemasta kotiin koiranpentu etupenkillä pienessä pentuboksissa. Palataanpas tuosta ajasta noin vuosi taaksepäin, k...

Suositut tekstit