tiistai 9. joulukuuta 2014

Yhteinen testipäivä!

Tänään aloitettiin Ekan kanssa yhteistuumin palautumisjauheiden testaus: Sonarcilta saadut tuotteet käyttöön!

Itselleni sain Activlabin juomajauheen, Ekalle korkealaatuisen Vetfoodin BB & Recovery Balancen. Koska tänään tuli tehtyä vauhdikas agilitytreeni, sen jälkeen metsäreissu joka toimi Ekalle jäähdyttelynä minun juostessa mäkitreeniä ja tämän jälkeen vielä vatsalihastreeni, oli oivallinen tilaisuus aloittaa testaus.

Activlab Recovery 2.0 on tähän mennessä ensimmäinen palautusjuomajauhe, jota pystyn juomaan ilman, että saan siitä voimakasta allergiareaktiota. Olen allerginen useille kaloille, ja ilmeisesti myös muille mereneläville. Ihanaa kun ei tarvitse pelätä kurkun turpoamista ja hengenahdistusta treenistä palautuessa! Pidän sitä ihan kohtuullisena bonuksena ;) Tuote sisältää kaiken mitä keho palautuakseen vaatii.
Ratareeni mäkireeni vatsareeni!

Vetfood BB & Recovery Balance on Sonarcin Koira 2014 -tapahtumassa lanseeraama täysin sokeriton tuote, jota vastaavaa ei tällä hetkellä Suomesta löydy.

Makuarvio on molemmista varsin hyvä, itse yllätyin juoman mausta positiivisesti, ja Ekakin veti ongelmitta naamariin omansa :) Jatkamme tuotteiden käyttämistä nyt hetken aikaa, muihin tuloksiimme palaan sitten hieman myöhemmin.

Sinne uppoaa rasvaisen lampaanlihan saattelemana :)
Viime viikonloppu hurahti messukeskuksessa Koira 2014 -tapahtumassa esiintymisten muodossa. Siitä ja vähän muusta lisää kunhan löydän hieman aikaa kirjoittaa, luultavasti tämän viikon loppupuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saga, lauman tuorein vahvistus

Elokuussa löysin itseni ajelemasta kotiin koiranpentu etupenkillä pienessä pentuboksissa. Palataanpas tuosta ajasta noin vuosi taaksepäin, k...

Suositut tekstit