perjantai 4. maaliskuuta 2016

Maaliviiva ylitetty

Nopsa kisafiilispäivitys :) Hurjan hauska päivä takana!

Aamu sujui hyvin ja ihmeellisen helposti. Koiran juotto, pissatus, aamupala ja kisapaikalle. Sukset tuntui hyvältä kun maajoukkuekaveri Tuomas auttoi niiden laittamisessa :) Ennen kisaa oli kyllä kaiken kaikkiaan luottavainen fiilis.

Klo 10:31,30 oli startti. Kilpailumatka 15km ja jouduttiin Meten kanssa lähtemään luokan neljäntenä. Suomeksi, meistä tuli aika monta koirakkoa ohi :D Oma hiihto tuntui kerrankin tasooni nähden ihan hyvältä, ja Mette juoksi tuttuun tapaansa tasaista vauhtia lähes koko matkan. Reitille mahtui muutama aika hyvä nousu ja jyrkkä mutka, mutta selvittiin maaliin ilman kaatumisia ja suurempia hämminkejä. Aika 35.47, kärkeen väliä 5.55, sijoitus jaettu 16./19. Asettamani tavoitteet eivät olleet kummoiset. Olla kaatumatta ja päästämättä Metteä karkuun, jättää mahdollisimman vähän kaulaa muihin ja saada mahdollisimman paljon ja hyviä kokemuksia tulevia vuosia varten. Kaikki nuo toteutui! Ei siis turha reissu ollenkaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saga, lauman tuorein vahvistus

Elokuussa löysin itseni ajelemasta kotiin koiranpentu etupenkillä pienessä pentuboksissa. Palataanpas tuosta ajasta noin vuosi taaksepäin, k...

Suositut tekstit