sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Maltti olis valttia...

Isänpäiväviikonloppu kului mukavissa tunnelmissa ja hyvässä seurassa. Paljon liikuntaa ja onnistumisia, tosin nyt tekeminen myös tosissaan tuntuu!


Huipulla!
Lauantaina ohjelman nimi oli Olympiastadion ja Kuntoremontin yhteistreenit. Kuntoremontista sen verran, että ilmoittauduin 9kk kestävään Citius Agilitus Fortius -projektiin mukaan, jonka aikana on tarkoitus parantaa agilityradalla tarvittavia ominaisuuksia: räjähtävää nopeutta, suunnanmuutoksia, kehonhallintaa sekä aivotyötä liikkeessä, huippukoutsien avustuksella. Remontti on nyt ollut noin kuukauden käynnissä, ja hyvältä tuntuu!
Keskittyneenä :D fyssarin sääntö nro1: älä kaadu!

Lauantain treenit pitivät sisällään "normaalia" (eli harjoitteluohjelman mukaista) porrastreeniä pidemmän eli kestävyyttä kehittävän porrastreenin mitä parhaimmissa puitteissa olympiastadionin katsomon portaissa. Tämän rupeaman jälkeen ei tahtonut tutinasta jaloissa ihan heti tulla loppua. Portaiden jälkeen oli vuorossa teknisiä harjoitteita, jäähdyttelyt, suihku sekä fysioterapeutin luento. Mukava päivä kaikin puolin! Yksi suurista ylpeyden aiheista, selvisin autolla paikanpäälle aiheuttamatta yhtään kolaria matkalla ;)

Tänään sitten pohkeissa tuntui siltä että eilen tuli tosiaan jotain tehtyä. No, klo 10 "erilaisiin agilitytreeneihin", siitä enemmän ehkäpä joulukuun puolella ;) Ihan ei kyllä päkiäjuoksu siinä treenissä irronnut :D Treenin jälkeen kaupan kautta kotiin ja leipomaan isänpäiväkakkua. En todellakaan tiedä, miten se taas jäi mun tehtäväks, kun ei noi leipomisen lahjat ole ihan mulle siunaantuneet. Vaivoin ja muutujien kautta sain kuin sainkin pätkisjuustokakun jääkaappiin hyytymään. Sen jälkeen sain ihanan pikkusiskon puhuttua ympäri seuraksi mäkihyppymäen portaille tekemään palauttelutreeniä! Matkaan lähdettiin siinä toivossa että sillä se kipu lähtee, millä on tullutkin. No eipä lähtenyt. Huolellisista jäähdyttelyistä huolimatta lopputuloksena Henna, joka kävelee kantapäiden varassa. Ehkäpä huomenna tuntuu paremmalta.

Onhan se asiallinen paita oltava! Takana teksti "Remontissa", edessä "Vauhtia ja voimaa"
Ensiviikolla suunnitelmana viettää maanantai-ilta NoDo-hallilla pitämässä lastentunteja sekä muutamaa muuta, tiistaina ohjelmassa oma valkku, keskiviikkona kaverin kanssa pyöräilylenkki Usmin metsiin sekä rentouttavaa jalkahierontaa (oujee!). Loppuviikko vielä avoin, katsotaan mitä se mahtaa tuoda tullessaan :)

Hyvää tulevaa viikkoa kaikille!

Kaikkien saavutusten paras puoli on ihmisen
voitto itsestään. Ne, jotka ovat tällaisen
kokeneet, eivät koskaan voi kokea tappiota.

-A.J. Cronin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saga, lauman tuorein vahvistus

Elokuussa löysin itseni ajelemasta kotiin koiranpentu etupenkillä pienessä pentuboksissa. Palataanpas tuosta ajasta noin vuosi taaksepäin, k...

Suositut tekstit